kop
NIEUW FOTOPROJECT:


PORTRETFOTOGRAFIE VAN WEERTER ONDERNEMERS
In 2008 zijn alle gebouwen in de gehele Weerter binnenstad (binnen de Singels) gefotografeerd.
Vanaf dat moment groeide ook de wens om niet alleen de gebouwen te fotograferen, maar ook de ondernemers. Na uitloop van het project 'Gebouwen Binnenstad', 'Gebouwen Tungelroy' (2009) en 'Gebouwen Swartbroek' (2010) is er nu tijd ingeruimd voor het fotoproject 'Weerter Ondernemers'. Waarschijnlijk nog ambitieuzer dan de vorige drie projecten. De bedoeling is om alle ondernemers in de gemeente Weert te portretteren. Sinds 13 december 2013 worden deze vastgelegd op de gevoelige plaat. Uiteraard is het leuk om alle ondernemers van Weert eens bij elkaar te zien, maar zeker voor de toekomst zal dit een mooi tijdsdocument worden.

DE ONDERNEMER ALS RUGGENGRAAT VAN DE SAMENLEVING
Ondernemers dragen een groot deel bij aan de inkomsten van de staat en zorgen voor banen. Wat is een land zonder ondernemers? De politici treden de laatste jaren erg veel op de voorgrond. Reden voor ons om ook de ondernemers eens in het zonlicht te zetten.

BOEK
Een aantal ondernemers vroeg tijdens de eerste dagen van het fotograferen of er een boek van de foto’s zou gaan uitkomen. Inmiddels is besloten om dat boek samen te stellen als het fotograferen is afgerond. Echter het eerste doel is het maken van de foto’s zelf. Het zal een hele klus worden, die zeker een jaar in beslag zal nemen. Van de gemaakte foto's zijn de laatste 200 te zien via de onderstaande link:

 • Weerter ondernemers
 • DEFINITIE VOOR ONDERNEMER
  Wie is ondernemer? Ondernemer is zij of hij die de directie voert over de hoofdvestiging van een onderneming binnen de gemeente Weert (inschrijving als onderneming bij Kamer van Koophandel).
  Een franchise-nemer is weliswaar verplicht aan de franchise-gever, maar is toch zelfstandig ondernemer. Deze wordt dus wel als ondernemer aangemerkt.
  Een bedrijfsleider van een filiaalbedrijf wordt niet gezien als ondernemer.
  Bestuurders van verenigingen of stichtingen worden eveneens niet aangemerkt als ondernemer.

  AANVULLINGEN OF CORRECTIES
  Bent u al gefotografeerd en is er op enige manier iets gewijzigd in het adres of in de bedrijfsvoering ? Als u ons dat laat weten, dan wordt dit in onze adreslijst aangepast.
  Op termijn kunt u ook deze adreslijst online raadplegen, waarbij u ons uiteraard correcties en/of aanvullingen kunt doorgeven.
  Bent u nog niet gefotografeerd en wilt u er ook bij horen? Bel of mail ons dan. U vindt onze gegevens onderaan de website.

   

  Fotografie Vanderfeesten | Moeselschansweg 45 | 6005 NA Weert | Tel.: +31 (0)495 - 52 16 16 | E-mail: jac@vafo.nl
  KvK: 13016950 | BTW: NL 08 76 77 374 B01 | Algemene Voorwaarden