kop
NIEUWS:

NIEUW LANGLOPEND PROJECT:
Juni 2015. Vanaf december 2013 worden Weerter Ondernemers op de gevoelige plaat vastgelegd. Inmiddels zijn al meer dan 400 zelfstandige ondernemers gefotografeerd. Meer informatie vindt u via de volgende link: PortretProject Weerter Ondernemers

PASFOTO-CERTIFICAAT 2012
Voor het derde keer is door de Stichting Nederlandse Fotovakhandel (SNF) in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Digitale Fotografie (NIDF) het certificaat voor het maken van pasfoto's uitgereikt aan Fotografie Vanderfeesten. De strenge eisen voor de pasfoto's maakt het noodzakelijk om steeds opnieuw bij te scholen.

HERHALING EXPOSITIE 'ZONNIG TUNGELROY' in het stadhuis van Weert
Van 9 januari tot 12 april 2012 wordt de tentoonstelling 'Zonnig Tungelroy', die in 2010 in de MFA in Tungelroy gehouden is, bijna compleet opnieuw getoond op de bestuursverdieping van het gemeentehuis in Weert. De openingsuren van deze bestuursverdieping zijn van maandag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur.
expo


EXPOSITIE STEREO-FOTOGRAFIE in Galerie Weert
Van 8 januari tot 12 februari 2012 vond er een expositie plaats van stereofoto's in Galerie Weert, Biest 76 te Weert. Uitgangspunt van de expositie waren miniportretten van Weertenaren, die zijn gemaakt in de periode september 1976 t/m december 1977. Tevens waren er een aantal foto's van Weerter molens te zien, die zijn ge-inspireerd op een (pseudo-)solarisatie van de Aurora-molen van Baexem uit 1972. De openingsuren van Galerie Weert zijn op zaterdag van 10 tot 17 uur en op zondag van 13 tot 17 uur.stereo
Helaas is deze expositie voorbij. We kijken met voldoening terug op een drukbezochte en geslaagde tentoonstelling. Wilt u toch nog stereofotografie bekijken neem dan even contact op via jac@vafo.nl, of per telefoon 0495-521616.
Galerie Weert heeft weer een nieuwe expositie, meer informatie: Galerie Weert

FOTOPROJECT SWARTBROEK
Zomer 2010. Als aanvulling op de projecten Binnenstad en Tungelroy is dit jaar Swartbroek gefotografeerd.

TENTOONSTELLING 'ZONNIG TUNGELROY' in de MultiFunctionele Accomodatie in Tungelroy
Mei 2010. Van de in 2009 gefotografeerde gebouwen werd in Tungelroy werd in samenwerking met Silv Joosten een tentoonstelling samengesteld. Dit resulteerde in een druk bezochte evenement in het weekend van 29 tot 30 mei 2010 in de Multifucntionele Accomodatie in Tungelroy.

TROUWBEURS MATCH! GROOT SUCCES!!
MATCH! Dé trouwbeurs van het zuiden vond plaats op zondag 15 november 2009 in de sfeervolle ambiance van Hostellerie ‘t Laurabos, gelegen op een unieke locatie aan de rand van het bruisende Weert. Alle aspecten voor dé grote dag waren te vinden bij Trouwbeurs MATCH!
De gezellig sfeer, de spectaculaire shows, de onderlinge samenwerking en de grote opkomst van bezoekers zorgen ervoor dat wij met een goed gevoel terugkijken op een zeer geslaagde dag!
Wij hopen dat ook ú heeft genoten!

FOTOPROJECT TUNGELROY
April 2009. Evenals het fotoproject Binnenstad zijn in 2009 alle gebouwen (met een huisnummer) van Tungelroy gefotografeerd. Naast de eisen van rechte verticalen en zonlicht op de gevels zijn de GPS-gegevens van de opnamelokatie in het digitale bestand opgeslagen. Dit project is in 2010 volledig afgerond.

PASFOTO-CERTIFICAAT
April 2009. Voor het tweede jaar op rij heeft Fotografie Vanderfeesten zich weer gecertificeerd voor het maken van pasfoto's. De strenge eisen voor de pasfoto's maakt het noodzakelijk om steeds opnieuw bij te scholen.

FOTOPROJECT BINNENSTAD
In de zomer van 2008 is de gehele binnenstad (binnen de Singels gefotografeerd. Daarin werd de restrictie opgelegd dat de gevel(s) zoveel mogelijk in het zonlicht moesten staan als er gefotografeerd werd. Er was ook en tweede vereiste: de verticale lijnen van de gebouwen ook in de foto verticaal, zodat we een mooie afbeelding van het gebouw verkregen. Alle foto's zijn terug te vinden op het Gemeentearchief van Weert. Klik verder op 'Zoeken' en kies 'Archieven en Collecties', vervolgens 'Beeldbank', waarna u via zoektermen allerlei foto's uit verleden en heden kunt vinden. Voor de foto's van mijn hand kunt u als zoekterm 'Vanderfeesten' invoeren.

VERHUIZING
Mei 2007. Het heeft even geduurd, maar we zijn er weer! We hebben ons bedrijf verplaatst naar Moeselschansweg 45, 6005 NA te Weert. U kunt bij ons terecht voor pasfoto's, portretfoto's, huwelijksreportages, bedrijfsreportages, technische fotografie en vele andere vormen en presentaties van fotografie. Ook voor het afdrukken van uw rolletjes of digitale bestanden. Ons telefoonnummer en e-mailadres zijn ongewijzigd.


BRANDSCHADE
15 Augustus 2006. Door een felle uitslaande brand bij de buren is ook ons bedrijfspand lange tijd niet functioneel geweest. De schade was zo groot dat we ons moesten herbezinnen of we met de winkel verder zouden gaan. Enerzijds vonden we veel voldoening in de winkel, anderzijds waren de vooruitzichten voor de handel in fotografische artikelen ronduit slecht. Een extra investering (naast de verzekeringsgelden) om opnieuw verder te gaan werd niet haalbaar geacht. De fotografie is altijd blijven trekken, waardoor we besloten om de handelstak af te stoten en met puur fotografie verder te gaan.

Fotografie Vanderfeesten | Moeselschansweg 45 | 6005 NA Weert | Tel.: +31 (0)495 - 52 16 16 | E-mail: jac@vafo.nl
KvK: 13016950 | Algemene Voorwaarden